Volelte : 381 210 371 -- 605 046 858 -- 774 132 545 -- arbeus@centrum.cz
přečtěte si

přečtěte si

Vážený zákazníku

Hledáte marně plemeno o které máte zájem ?
Náš eshop se neustále doplňuje, ale i tak neobsahuje všechna plemena.
Stačí když tedy zašlete zprávu, že máte zájem o to a to plemeno a my Váš požadavek splníme a plemeno dodáme přednostně.
Samolepky ( a trojúhelníky ) jsou neprůhledné, laminované proti oděru. Nejsou natisklé na víceleté folii a proto počítejte s menší životností. Kdo by chtěl, aby mu samolepka vydržela ve venkovním prostoru beze změn víc jak půl roku, ať se raději obrátí na profi tiskárnu .... Samolepka není vhodná na auto, které myjete v myčce ...
Vycházím z toho, že moje samolepky zhotovené z dodané fotografie sice nevydrží tolik, ale jelikož stojí do 100 korun, tak si myslím, že pro nikoho není problém - samolepku například 2x ročně obměnit. Úpravu fotografie dělám zdarma - nepočítám si práci grafika jako v profi studiích.
Je na každém z Vás, aby jste si rozmysleli, zda se Vám takováhle samolepka vyplatí.
Náš eshop nabízí většinou zvířátka, ale je samozřejmě možné zhotovit krásný dárek například pro babičku a dědu v podobě výrobků s fotem vnoučátek ...
Nebo vyrobit klíčenku se svou podobiznou pro svého milého-milou ...

Sublimační tisk

Pro četné dotazy zda také prodáváme a tiskneme na hrníčky a jiné věci .... jsme se rozhodli tento tisk od nového roku zařadit do nabídky. Jedná se o sublimační tisk. Je to jedna z nejmodernějších technologií, která umožňuje zrealizovat i nejsložitější požadavky tisku ve fotografické kvalitě na spoustu různých materiálů. Základem je tepelně-chemický proces, který zajistí přenos barev do materiálu, tzn. výsledný obraz není pouze na povrchu, ale obarví materiál do hloubky. Tím se zajistí poměrně dlouhá trvanlivost tisku, rovnající se často životnosti použitého materiálu. Tisk motivu je zajištěn přenosem na daný materiál za působení tepla.
V nabídce budou klasické hrnečky, korbele, podložky pod myš, KVALITNÍ hliníkové cedule - pozor pes, hliníkové klipsy výstavní, náušnice, reflexní obojky ............ to vše s možností tisku Vámi dodaného fota.

Kategorie


Hodnocení

Jak se Vám líbí naše zboží


  velmi
  pěkné
  nelíbí
  nevím



Výsledky Komentáře  Hodnocení
[5826 hlasů]  [304 Komentářů]